Pàdel, esport municipal

El Pàdel arriba amb força als equipaments municipals.

Fa poc llegíem que el pàdel és un dels esports més practicat a nivell amateur, què és un esport fàcil i amb preus molt econòmics.

Per tal de veure la seva expansió a Catalunya hem buscat el seu rastre a la base de dades d'anuncis públics de iPUC.cat.

Castell de Mur, El Vilosell, Alàs i Cerc, Sant Boi de Lluçanès, Òrrius i Rellinars són municipis que tenen en comú (entre d'altres) una població menor a 1000 persones i que han tramitat expedients per a la construcció de pistes de pàdel en els darrers dos anys.

De la consulta a a la base de dades de iPUC.cat hem extret que 74 municipis de Catalunya han tramitat expedients relacionats amb el pàdel. En detall hem trobat 126 anuncis públics dels quals només el 22% són llicències promogudes per particulars, la resta fan referència a projectes municipals amb una inversió total d'uns 5.500.000€.

Per tal d'establir una comparació hem fet la mateixa consulta amb un altre esport: el futbol.

A iPUC.cat hem processat 360 anuncis  (129 municipis) relacionats amb el futbol, dels quals el 93% és refereixen a equipaments municipals amb una inversió pública de més de 35.000.000 €.

Aquest és un exemple de l'ús de les dades recollides per l'equip d'iPUC.cat.

Per a qualsevol consulta no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

661 75 56 15 - consulta@ipuc.cat

 

Compartir